A galaxis első szabadulójátéka
Parapark

Megnyitottunk!

avagy: Bye-bye Covid!

Örömmel jelentjük, hogy a kijárási korlátozások enyhítésének köszönhetően mi is újra aktiváltuk magunkat, vagyis újra kinyitottuk a ParaPark kapuit, hogy aztán rátok zárhassuk ill. ParaPoly városi társasjátékunk is újra játszható.
Ráadásul, hogy meghozzuk a kedveteket egész májusban kedvezményesen játszhattok.

ParaPark 10-20% kedvezménnyel

Igen, egész májusban 10% kedvezménnyel játszhattok bármelyik pályánkon, bármelyik időpontban. A kedvezményhez érvényesítéséhez foglaláskor írjátok a vócser mezőbe, hogy „byecovid”.
Ha pedig lejátszottátok a ParaPoly-t, írjátok be az utolsó állomás kódját a vócser mezőbe, és 20% kedvezményt kaptok.

ParaPoly 30% kedvezménnyel

Ha már unod a bezártságot, biztonságosan szeretnél játszani, akkor városi játékunk az igazán Neked való. A játékhoz szükséges térképet otthon ki tudod nyomtatni (de a Csinos presszóban is megtalálod), játék közben nem kell semmit megfognotok és rajtatok múlik, hogy a másoktól milyen távolságot tartatok az utcán.
Ha pedig megoldottátok a ParaPoly összes feladványát és megjött a kedvetek egy szabaduláshoz is, akkor foglaláskor írd az utolsó ParaPoly kódot a vócser mezőbe, és 20% kedvezménnyel szabadulhattok.

Mi is az a ParaPark?

A ParaPark a Galaxis első szabadulójátéka, ahová bejutni könnyű, kijutni viszont annál nehezebb. Fejtörőkön, ördöglakatokon, rejtélyek megoldásán keresztül vezet kifelé az út, miközben odafent nem is sejtik, hogy a lábuk alatt néhányan épp a szabadságukért küzdenek. Ahogy beléptek, az ajtók záródnak, az idő pedig ketyeg: pontosan 60 percetek van, hogy kijussatok, de ahhoz csapatmunka kell: így minimum 2, maximum 6 fős csapatokban játszhattok. Büszkék vagyunk arra, hogy a ParaPark nem attól izgalmas, hogy fény- és hangeffektekkel riasztja halálra a pacemakeres vendégeket: az adrenalin-szint itt a rejtvényeknek, a kirakódarabkák keresésének, a csapattá válás élményének köszönhetően emelkedik meg. Olyan fény- és hanghatásoktól, vérfagyasztó dramaturgiai fordulatoktól azonban nem kell tartani, amelyek miatt mondjuk egy filmben ki kellene tenni azt a bizonyos piros karikát. A korhatárokat illetően ezért a következőket mondjuk: 12 év felett – az egyéb szabályok és normák betartása mellett – bárki lemerészkedhet a ParaParkba, a fiatalabb gyerekek pedig – egyéni érettségüktől függően –akár 8 éves kortól felnőtt kíséretében játszhatnak a Szuter Én ellen. Aggódó szülőknek, pedagógusoknak, vagy a főnököt beégetni nem akaró HR-eseknek természetesen személyes beszélgetéssel is állunk a rendelkezésre :-)

Csapatépítés

Ha egy rendhagyó csapatépítésre vágytok, akkor látogassatok el hozzánk. Könyörtelenül rátok zárjuk az ajtót, amit csak csapatmunkával tudtok kinyitni. Ha egyszerre nem fértek be két pályánkra nem kell csüggedni, a Csinos Presszóban egy jég hideg sört kortyolgatva tudtok egymásra fogadásokat kötni, de akár egy kellemes belvárosi séta is belefér az időbe.

Családi Program

Ha a szünetben nem tudjátok hová tenni a gyerkőcöket, ugorjatok le a ParaParkba! Szülői kísérettel akár már 8 éves kortól próbálkozhatnak a szabadulással, 12 év fölött pedig akár önállóan is a barátokkal. A lényeg, hogy 8 - 88 éves korig a család minden tagja élvezheti a játékot, ezért bátran ajánjuk családi programnak vagy ajándéknak is.

PARTY

Utolsó szabad napjaid egyikét éled? Esetleg születésnapod van? Legyen szó lány-, vagy legénybúcsúról, születésnapól vagy bármilyen nevezetes eseményről, amit emlékezetessé szeretnél tenni egy bulival, kezdjétek el nálunk! Alapozzátok meg itt a hangulatot az esti buli előtt, garantáltan rabulejtő élmény lesz. Ha tőlünk sikeresen szabadultok, akkor még egy dolgot megünnepelhettek.

Hírek

Kiemelt híreink

Megnyitottunk! Megnyitottunk!

Örömmel jelentjük, hogy a kijárási korlátozások enyhítésének köszönhetően mi is újra aktiváltuk magunkat, vagyis újra kinyitottuk a ParaPark kapuit, hogy aztán rátok zárhassuk ill. ParaPoly városi társasjátékunk is újra játszható.
Ráadásul, hogy meghozzuk a kedveteket most kedvezményesen játszhattok.

A koronavírus idejére bezárunk :( A koronavírus idejére bezárunk :(

Kedves Parátaink!

Mi is úgy döntöttünk, hogy a járványhelyzetre való tekintettel nem Titeket, hanem magunkat zárjuk be egy időre 

A járvány után újra nyitunk, addig pedig MARADUNK OTTHON. 

Köszönjük Kovács András Péter - KAP-nak a videót!

Maradok. Itthon. (zenés karanténsláger)

ParaPark VS. Koronavírus ParaPark VS. Koronavírus

Kedves Parázó!

 

A koronavírussal szemben bevezetett kormányzati vészhelyzettel kapcsolatban mi is lépéseket teszünk, melyeket az alábbiakban olvashattok. 

Alapvetően a lényeg, hogy nem kiskapukat keresünk, és nem is pánikhangulatot akarunk kelteni, hanem felelősségteljesen igyekszünk kezelni a kialakult helyzetet, hogy nálunk ne a koronavírustól parázzatok :)

Habár a vészhelyzetről szóló kormányrendelet nem rendelkezik a "kiscsoportos foglalkozásokról", csak a 100 fő fölötti zárt helyen lévő programokat korlátozza, az alábbi lépéseket tesszük:

 

ParaPoly - A város legrejtélyesebb társasjátéka ParaPoly - A város legrejtélyesebb társasjátéka

Végre itt a jó idő, kiszabadultunk mi is a négy fal közül. Ha Te is unod már a bezártságot, akkor irány a város. Fedezd fel Pécset egy másik nézőpontból! Próbáld ki a ParaPoly-t, a város legrejtélyesebb társasjátékát! Itt Te vagy a főhős és maga a város a játéktábla. Bírd szóra a nyomokat, fejtsd meg a rejtvényeket és eredj a rejtélyek nyomába. Nincs másra szükséged, mint néhány barátra, egy okostelefonra némi mobilnettel és egy buta tollra. Ha kellően leleményesek vagytok kalandotokat biztosan siker koronázza!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.