A galaxis első szabadulójátéka
Parapark

ParaPark - Kizárjuk a Koronát!

avagy mit teszünk, hogy nálunk ne a vírustól Parázz

Tudjuk, hogy a csapból is a vírus folyik, (és reméljük, hogy ennek hamarosan vége) ezért csak röviden írjuk le, hogy miért biztonságosabb nálunk játszani, mint akár egy étterembe elmenni. Ez csak egy rövid összefoglaló, valamennyi higiéniai lépésünket itt találjátok.

Szükséges a ParaParkba védettségi igazolvány?

Nem, mert:

  • a ParaPark nem játszóház (bár játszani jöttök, de játszóházak azok a helyek, ahova a teljesen idegen gyerkőcök szabadulnak be, egymás nyakába ugrándozni, csúszdázni stb. )
  • a ParaPark nem kalandpark, hiszen nem kell kötéllétrákon lihegve eljutni az egyik szekrénytől a másikig
  • a ParaPark nem étterem, mozi, színház stb

Miért biztonságos a ParaParkban játszani:

  • az adott pályán csak ti vagytok, nem találkoztok mással (két pályánkon a játékok 30 perc eltolással kezdődnek), 
  • csak a munkatársunkkal találkoztok (aki maszkot visel), kb 2x5 percre a játék előtt és után
  •  Minden játék után fertőtlenítjük azokat a tárgyakat, felületeket, (elsősorban kulcsok, lakatok, kilincsek, bútorfelületek stb.) melyekhez játékosaink hozzányúltak, továbbá fertőtlenítjük a textil felületeket is. Kiemelten odafigyelünk a walkie-talkie-k fertőtlenítésére, ill. alaposan szellőztetünk. 

Amikre Titeket kérünk:

  •  Kérjük, hogy munkatársainktól tartsatok 1,5 m távolságot. Nem veszik rossz néven, ha nem pacsiztok velük, ill. a szabadulás örömében nem ugratok a nyakukba 🙂
  •  játék előtt munkatársunk meg fog kérni, hogy alaposan mossatok kezet, melyhez kaptok antibakteriális szappant ill. papírtörlőt. Természetesen, ha szeretnétek a szappant és papírtörlőt szabadulás után is használhatjátok. 

 

Mi is az a ParaPark?

A ParaPark a Galaxis első szabadulójátéka, ahová bejutni könnyű, kijutni viszont annál nehezebb. Fejtörőkön, ördöglakatokon, rejtélyek megoldásán keresztül vezet kifelé az út, miközben odafent nem is sejtik, hogy a lábuk alatt néhányan épp a szabadságukért küzdenek. Ahogy beléptek, az ajtók záródnak, az idő pedig ketyeg: pontosan 60 percetek van, hogy kijussatok, de ahhoz csapatmunka kell: így minimum 2, maximum 6 fős csapatokban játszhattok. Büszkék vagyunk arra, hogy a ParaPark nem attól izgalmas, hogy fény- és hangeffektekkel riasztja halálra a pacemakeres vendégeket: az adrenalin-szint itt a rejtvényeknek, a kirakódarabkák keresésének, a csapattá válás élményének köszönhetően emelkedik meg. Olyan fény- és hanghatásoktól, vérfagyasztó dramaturgiai fordulatoktól azonban nem kell tartani, amelyek miatt mondjuk egy filmben ki kellene tenni azt a bizonyos piros karikát. A korhatárokat illetően ezért a következőket mondjuk: 12 év felett – az egyéb szabályok és normák betartása mellett – bárki lemerészkedhet a ParaParkba, a fiatalabb gyerekek pedig – egyéni érettségüktől függően –akár 8 éves kortól felnőtt kíséretében játszhatnak a Szuter Én ellen. Aggódó szülőknek, pedagógusoknak, vagy a főnököt beégetni nem akaró HR-eseknek természetesen személyes beszélgetéssel is állunk a rendelkezésre :-)

Csapatépítés

Ha egy rendhagyó csapatépítésre vágytok, akkor látogassatok el hozzánk. Könyörtelenül rátok zárjuk az ajtót, amit csak csapatmunkával tudtok kinyitni. Ha egyszerre nem fértek be két pályánkra nem kell csüggedni, a Csinos Presszóban egy jég hideg sört kortyolgatva tudtok egymásra fogadásokat kötni, de akár egy kellemes belvárosi séta is belefér az időbe.

Családi Program

Ha a szünetben nem tudjátok hová tenni a gyerkőcöket, ugorjatok le a ParaParkba! Szülői kísérettel akár már 8 éves kortól próbálkozhatnak a szabadulással, 12 év fölött pedig akár önállóan is a barátokkal. A lényeg, hogy 8 - 88 éves korig a család minden tagja élvezheti a játékot, ezért bátran ajánjuk családi programnak vagy ajándéknak is.

PARTY

Utolsó szabad napjaid egyikét éled? Esetleg születésnapod van? Legyen szó lány-, vagy legénybúcsúról, születésnapól vagy bármilyen nevezetes eseményről, amit emlékezetessé szeretnél tenni egy bulival, kezdjétek el nálunk! Alapozzátok meg itt a hangulatot az esti buli előtt, garantáltan rabulejtő élmény lesz. Ha tőlünk sikeresen szabadultok, akkor még egy dolgot megünnepelhettek.

Hírek

Kiemelt híreink

Újra nyitunk - avagy tavaszi NYITNIKÉK Újra nyitunk - avagy tavaszi NYITNIKÉK

Örömmel jelentjük, hogy újra kinyitottuk a ParaPark kapuit, hogy aztán rátok zárhassuk ill. ParaPoly városi társasjátékunk is újra játszható. Ráadásul, hogy meghozzuk a kedveteket, egész májusban 20% kedvezménnyel játszhattok. A kedvezmény érvényesítéséhez foglaláskor írjátok a vócser mezőbe, hogy NYITNIKÉK.

 

Élő-Online Szabaduló Szobáink Élő-Online Szabaduló Szobáink

Unod már a kijárási korlátozást? Szeretnél közösen szórakozni a családdal vagy barátokkal, de melegben és vírus biztosan?

Csatlakozz az élőben, videón közvetített játékainkhoz a világ bármely pontjáról. Játékmesterünk valódi szabadulószobáinkban várnak, az ő segítségükkel kell megmenekülnöd! Láss mindent az ő szemükön át, irányítsd minden mozdulatukat a kijutáshoz. 60 perced van.

ParaPoly - A város legrejtélyesebb társasjátéka ParaPoly - A város legrejtélyesebb társasjátéka

Végre itt a jó idő, kiszabadultunk mi is a négy fal közül. Ha Te is unod már a bezártságot, akkor irány a város. Fedezd fel Pécset egy másik nézőpontból! Próbáld ki a ParaPoly-t, a város legrejtélyesebb társasjátékát! Itt Te vagy a főhős és maga a város a játéktábla. Bírd szóra a nyomokat, fejtsd meg a rejtvényeket és eredj a rejtélyek nyomába. Nincs másra szükséged, mint néhány barátra, egy okostelefonra némi mobilnettel és egy buta tollra. Ha kellően leleményesek vagytok kalandotokat biztosan siker koronázza!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.