ParaPoly - A város legrejtélyesebb társasjátéka

Mi is az a ParaPoly?

A város legrejtélyesebb társasjátéka,

ahol Te vagy a főhős és maga a város a játéktábla.
Bírd szóra a nyomokat, fejtsd meg a rejtvényeket és eredj a rejtélyek nyomába. Mindegyik pályánkon újabb titokkal szembesülsz, a megoldás pedig csak rajtad és a csapatodon múlik.
A játék elkezdéséhez nem kell mást tenned, mint összeszedni egy talpraesett csapatot (mely legalább 2 maximum 6 fős lehet), jegyet vásárolni majd egy feltöltött okostelefonnal és kb. 100 MB mobilnettel, egy tollal és egy tőlünk beszerzett térképpel felszerelkezve aktiválni a játékot, melyről minden infót elküldünk e-mailben.  A kalandot bármikor elkezdheted és ha megéheztél vagy elfáradtál meg is szakíthatod. Nem kell igazodnod nyitvatartási időhöz, időjáráshoz, a lényeg, hogy a rejtélyek megoldására max. 48 órád van, ebből ne csússz ki.

És hogy kiknek ajánljuk?

Bárkinek, aki szereti a kalandokat, a logikai játékokat, nem ijed meg 2-3 km sétától és szeret csapatban játszani. Lehettek ketten vagy hatan, gyerekek vagy nagyszülők, ha 8 és 88 év között vagytok ne habozzatok belevágni egy élő társasjátékba.

 

Reméljük sikerült felkelteni az érdeklődésed. További információt a ParaPoly weboldalon találsz. 

 

Tiéd a következő lépés!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.