ParaPark Karácsonyi Vócser 2022

Elkészültek az idei karácsonyi vócsereink!

Ráadásul évről évre nagyobb választékot biztosítunk. Nézd meg, hogy melyik áll közelebb a stílusodhoz!

A korábbi évektől eltérően most még hosszabb érvényességi idővel juthatsz hozzá. Valamennyi Karácsonyi Vócserünk vásárlástól számított 18 hónapig beváltható!

Kezdjük kapásból a bónusz vócserrel!

ParaPark Karácsonyi vócser  +  ParaPoly Karácsonyi Vócser 50% kedvezménnyel

parapark, karácsony, ajándék, parapoly

parapoly, karácsony, utalvány, ajándék

Idei bónusz vócserünkkel nemcsak egy teljes csapatnak szóló ParaPark vócsert adunk, hanem jár vele egy  ParaPoly ajéndék jegy is 50%-os áron. Így két ajándékot is beszerezhetsz, összesen 17.999 Ft-ért. 

Mérete: 2db LA4, vagyis 21x10 cm

Az ajándékot a karácsonyi Manók hozzák

parapark, karácsony, ajándék

Ha igazán játékos ajándékkártyát szeretnél, akkor legújabb vócserünk a Neked való. Játékos grafikájával biztosan melegséget csal mindenki szívébe. Ha elegánsan akarod átadni, vegyél hozzá egy színes francia borítékot.

Mérete: LA4, vagyis 21x10 cm

 

Karácsonyi Vócser - Noir

Habár noir stílusú vócserünk kicsit rendhagyó karácsonyi hangulatot áraszt, tavaly nagy népszerűségnek örvendett. Az A4-es ajándékkártya három részre hajtva pont belefér egy franciaborítékba, amiből sárgát vagy arany színűt javaslunk. 

Borítékká hajtogatható vócserünk, hogy már az ajándék átadása is játékos legyen

avagy Karácsonyi Vócser - Classic

Klasszikus karácsonyi vócserünk idén is elérhető. Elegáns megjelenését játékos formával ötvöztük. A kinyomtatott vócserből könnyen borítékot hajtogathatsz. Na jó, lehet hogy nem olyan könnyen, de igyekszünk mindenben segíteni ;-) Ha nem egészen érthetőek a hajtogatási lépések, akkor kattints ide, és nézd meg mi hogyan csináljuk.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.