Meglátogattak minket Pécs Bölcs(ész)ei

Minibalta és zseblángvágó ajánlott


Egy jó pécsi bölcsész nem csak a könyveket szereti bújni, bátran néz szembe a félelemmel és a bezártság ijesztő gondolatával. Félredobva Nietzschét és Saussure-t (bár kétség kívül ők is elég ijesztőek) mi is ezt tettük, mikor csapatunkkal meglátogattunk a Csinos aljában lapuló Paraparkot, ahol kipróbálhatjuk napjaink egyik legelterjedtebb szórakozását. 
 

Magyarországon csak néhány városban lelhető fel Parapark, de szerencsénkre Pécs köztük van, úgyhogy nem kellett messzire mennünk. A játék menete nem bonyolult, de biztonság kedvéért kapunk egy gyors felvilágosítást. A fontos infókat az elején megkapjuk, gyors walki-talkie ellenőrzés és mehet is a játék. Létszám szempontjából meg kell találni az arany középutat. Ha hárman vagytok, nincs elég szem, hogy minden kis mütyűrt sikeresen felkutassatok, vagy egyszerre bajlódjatok négy különböző széfen/lakaton/ajtón stb. Négy-öt fő a megfelelő létszám, ha ügyesen futkostok ide-oda, és tartotok néha egy perc brainstormingot, ahol felvázoljátok a pillanatnyi helyzetet, relatíve gyorsan és olajozottan haladhat a dolog. 

A teljes cikket itt olvashatjátok: http://magazin.pecsibolcsesz.hu/cikk/minibalta_es_zseblangvago_ajanlott

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.