Csapatépítés a villányi Crocus Gere Bor Hotelben

Amikor megláttuk a helyszínt felemás ézéseink támadtak. Egyrészt le voltunk nyűgözve a borospincétől, másrészt vakartuk a fejünket, hogyan fogjuk tudni levinni a teljes felszerelést. Gyorsan elő is került a centi, hogy megmérjük a csapóajtó szélességét. Szerencsére kényelmesen elfértek titkos szelencéink. Sőt, mindkét oldalon maradt még 2 cm :)
Innét már egyszerű volt a menetrend, hamarosan össze is állítottuk a játékot, már csak a bomba élesítése volt vissza. Miközben vártuk a lelkes csapatot, gondolkoztunk, hogy a közel 3m magas hordók hogyan kerültek le, ill. hogy egy ilyen hangulatos boros pincéből miért akarna bárki kiszabadulni.
Szerencsére egy nagyon lelkes társasággal találkoztunk. Bár lelkesen kostólgatták a jobbnál jobb Gere borokat, olyannyira sikerült elmerülniük a bomba hatástalanításában, hogy egy darabig rekordközeli idővel is küzdöttek. Végül a legjobb időtől hajszálnyira elmaradtak, de magabiztosan hatástalanították a bombát.
További képeket a galériánkban találtok
Köszönjük a lehetőséget a Crocus Gere Bor Hotelnek

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.