Gyakran ismételt kérdések

Ha valamire nem találod a választ keress minket bátran!

Hány fős csapattal lehet játszani?

Pályáinkon 2-6 fő közötti csapatokban tudtok játszani. A megadott létszám pályáink alapterületi mérete alapján lett meghatározva. Ennél több játékos esetén nem fértek be egy pályára, ezért csak több csapatban tudtok játszani. 

Ha valaki nem tud megjelenni a lefoglalt időpontban van lehetőség cserére?

Igen, ha 3 nappal az időpont előtt írtok egy e-mail a pecs@parapark.hu címre, hogy pontosan melyik foglalást törölnétek és hogy mikor szeretnétek jönni játszani. Azonban ha az utalás még nem történt meg, hálásak lennénk (de leginkább a parázni akaró többi csapat) ha azt az időpontot egy törlés gombbal felszabadítanátok. Ezt a foglalás visszaigazolásáról szóló levélben a "Foglalásom törlése" gombra kattintva tudjátok megtenni. Viszont amit nem tudunk elfogadni: ha valaki kifizeti a pályát, de nem jelenik meg az időpontban és utólag kér másik lehetőséget játszani.
Ha készpénzes fizetést választottatok a foglaláshoz, akkor mindenképpen kérjük, hogy töröljétek a foglalást, ne várjunk rátok fölöslegesen. Köszi! :)

Mennyibe kerül a játék?

A játék ára a létszám függvényében van meghatározva, az alábbiak szerint:

2 játékos: 7.999 Ft

3-5 játékos: 9.999 Ft

6 játékos: 11.999 Ft

Milyen öltözékben célszerű jönni hozzánk?

Legjobb a kényelmes utcai ruházat, amiben jól érzed magad. Kúszni mászni nem kell majd és a fizikai erőtőkre sem lesz szükség. Viszont annál inkább az olvasószemüvegre (ha van).

Szükséges magyar nyelvtudás a játékhoz?

Nem, a játék teljesen nyevfüggetlen. Bárki tudja játszani, amíg a csapatban van egy fő aki megérti az angol vagy magyar játékismertetést.

Korhatáros a játék? Kiket várunk zárt kapukkal?

A játékra elsősorban olyan csapatokat várunk, melynek tagjai 12 év felettiek. Viszont szülői felügyelettel kisebbeknek is remek családi szórakozás lehet a ParaPark. Tapasztalataink alapján a magas alkohol szint meglehetősen rontja a kijutási esélyeket és a pálya épségét. Nagyon ittas személyt nem engedünk le, nekik alternatív szórakozásként a Csinos presszót ajánljuk.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.