ÚJ HONLAP - ÚJ ÁRKÉPZÉS - ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Büszkén jelentjük, hogy átálltunk vadonat új honlapunkra. Lehet, hogy jelentős különbséget nem vesztek észre a designban, de a mögötte lévő motor és tartalom is megújult, ami könnyebben kezelhetővé teszi mindennapjainkat, és Nektek is biztosít némi újdonságot. 
Amit Ti ebből érezhettek az a megváltozott árképzésünk, ami nem drágulást jelent, hanem mostantól külön lesz 2 főre ill. 6 főre vonatkozó ár, valamint mostantól banki átutalás és PayPal mellett online bankkártyás fizetéssel is ki tudjátok fizetni a játékot.

Bízunk benne, hogy a mellékelt kép mindent elmond, de azért leírjuk hogy is néz ki az új árképzésünk:

2 fő - 7.999 Ft
3-5 fő - 9.999 Ft
6 fő - 11.999 Ft

A játékosok számát a foglaláskor tudjátok megadni. Nem kell aggódni, ha esetleg nem annyian jöttök mint terveztétek, a különbözetet a helyszínen is lehet rendezni. 

További új funkció, hogy ha esetleg nem tudtok eljönni a lefoglalt időpontra, akkor a foglalásról kapott visszaigazoló levélben szereplő linkre kattintva nagyon egyszerűen le tudjátok mondani. 

parapark, szabadulójáték, árak

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.