Parázz Biztonságosan!

A hétvégi tragikus lengyelországi esemény miatt mindenki megnyugtatásául elmondjuk, nálunk hogyan működnek a dolgok. Reméljük ezzel megerősítjük a belénk vetett bizalmat! 

Pontokba szedve a sarkalatos kérdések:
1. Nálunk a fűtést egy belső szellőző rendszer biztosítja, melyhez a meleg levegőt a Csinos presszó kazánhelyiségében működő gázkazán állítja elő. Tehát a pincébe sem földgáz, sem annak az égésterméke nem jut le.
2. Minden szobában a kijáratnál található egy pánikgomb, amit megnyomva bárki bármikor elhagyhatja a játékteret (ezt minden játék előtt meg is mutatjuk).
3. Tűz esetén elérhető közelségben van "elektromos tűz" oltására is alkalmas tűzoltó készülék
4. Minden helyiség kijárata felett fluoreszkáló, illetve áramszünet esetén is világító kijáratot jelző táblák találhatók.
5. A játékot kamerákon keresztül folyamatosan figyeli egy-egy operátor, aki ha szükséges akkor tanácsokkal látja el a csapatot, és ha kell, kívülről bármikor be tud avatkozni a játékba.
6. Az elektromos hálózatunk kialakításakor beépítettünk egy Fi relét (életvédelmi relé), ami minimálisra csökkenti az elektromosságból keletkező tűz esélyét.

Természetesen minket is sokkolt a hétvégi eset, de ezzel együtt megnyugodva konstatáltuk, hogy a biztonsági előírásokat betartjuk és, hogy nálunk még ehhez hasonló eset sem fordulhat elő.
Várunk mindenkit továbbra is sok szeretettel!

No Para!

ui.: ha esetleg mégis van bennetek egy kis félsz, akkor sem maradtok kaland nélkül, a ParaPoly szabad ég alatt bármikor játszható! ;) 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.