ParaPark VS. Koronavírus

Kedves Parázó!

 

A koronavírussal szemben bevezetett kormányzati vészhelyzettel kapcsolatban mi is lépéseket teszünk, melyeket az alábbiakban olvashattok. 

Alapvetően a lényeg, hogy nem kiskapukat keresünk, és nem is pánikhangulatot akarunk kelteni, hanem felelősségteljesen igyekszünk kezelni a kialakult helyzetet, hogy nálunk ne a koronavírustól parázzatok :)

Habár a vészhelyzetről szóló kormányrendelet nem rendelkezik a "kiscsoportos foglalkozásokról", csak a 100 fő fölötti zárt helyen lévő programokat korlátozza, az alábbi lépéseket tesszük:

 

Amiket mi teszünk:

- nyitvatartási idő módosítása. A nálunk egy játékra szánt időt 2 órára emeljük. Nektek továbbra is 60 percetek van a szabadulásra, de nekünk több időnk van a játékok között

- két pályánkon a játékkezdések időpontjai között 30 perc eltérést alkalmazunk, így az idegen csapatok nem találkoznak egymással. Természetesen, ha egy társaság szeretne egy időben két csapattal jönni, ezt a különbséget nem kell kivárni, kezdhetnek együtt. 

- Minden játék után fertőtlenítjük azokat a tárgyakat, felületeket, (elsősorban kulcsok, lakatok, kilincsek, bútorfelületek stb.) melyekhez játékosaink hozzányúltak, továbbá fertőtlenítjük a textil felületeket is. Kiemelten odafigyelünk a walkie-talkie-k fertőtlenítésére, ill. alaposan szellőztetünk. Mindezek miatt van szükség a 2 órára a játékok között. 

- amennyire lehet csökkentjük a készpénzforgalmat. Mostantól csak az aznapra érkező foglalásoknál tudtok készpénzes fizetési módot választani, de lehetőség szerint kérjük, hogy ilyenkor is utalással vagy online bankkártyával fizessetek. Az utalás már 5 mp-en belül a számlánkra kerül, ill. a bankkártyás vagy PayPal fizetés is elérhető a weboldalon. Ezért külön köszönjük a megértést!

- a közeljövőben lejáró vócserek érvényességét kérésre meghosszabbítjuk. ezzel kapcsolatban e-mailben küldjétek el a vócser kódját, és reagálunk rá. 

- az újonnan eladott ajándék belépők érvényességét felemeljük 6 hónapra, ill. ha esetleg ennyi idő alatt sem sikerül a vírust legyőzni, akkor meg is hosszabbítjuk. 

 

Amikre Titeket kérünk:

- Kérjük, hogy munkatársainktól tartsatok 1 m távolságot. Nem veszik rossz néven, ha nem pacsiztok velük, ill. a szabadulás örömében nem ugratok a nyakukba :)

- játék előtt munkatársunk meg fog kérni, hogy alaposan mossatok kezet, melyhez kaptok antibakteriális szappant ill. papírtörlőt. Természetesen, ha szeretnétek a szappan és papírtörlőt szabadulás után is használhatjátok. 

 

Köszönjük a megértést és az együttműködést! 

 

Ha szigorúbb kormányzati intézkedés lép életbe, természetesen mi is fogunk reagálni rá.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.