ParaPark Karácsonyi Vócser

Elkészültek az idei karácsonyi vócsereink!

Ráadásul évről évre nagyobb választékot biztosítunk. Nézd meg, hogy melyik áll közelebb a stílusodhoz!

A korábbi évekhez hasonlóan, idén is extra hosszú érvényességi idővel juthatsz hozzá. Valamennyi Karácsonyi Vócserünk 2019. augusztus 31-ig beváltható!

Kezdjük kapásból a bónusz vócserrel!

ParaPoly Karácsonyi Vócser

Az utóbbi években már mindenkinek ajándékoztál ParaPark Vócsert Karácsonyra?  Kívülről fújjátok a ParaPark pályákat? Akkor a ParaPoly vócser amire igazán szükséged van. Nem hallottál még a ParaPoly-ról? Semmi gond, ugorj át a ParaPoly honlapra és tudj meg minden infót a Pécs legrejtélyesebb társasjátékáról. Ne aggódj, hogy éppen nem ideális az idő hogy megoldd városi játékunkat, a ParaPoly vócser is 2019 augusztus 31-ig használható fel.

Mérete: LA4, vagyis 21x10 cm

Az ajándékot a karácsonyi Manók hozzák

avagy Karácsonyi Vócser - 2018

Ha igazán játékos ajándékkártyát szeretnél, akkor legújabb vócserünk a Neked való. Játékos grafikájával biztosan melegséget csal mindenki szívébe. Ha elegánsan akarod átadni, vegyél hozzá egy színes francia borítékot.

Mérete: LA4, vagyis 21x10 cm

A tavalyról már ismert 

avagy Karácsonyi Vócser - Noir

Habár noir stílusú vócserünk kicsit rendhagyó karácsonyi hangulatot áraszt, tavaly nagy népszerűségnek örvendett. Az A4-es ajándékkártya három részre hajtva pont belefér egy franciaborítékba, amiből sárgát vagy arany színűt javaslunk. 

Borítékká hajtogatható vócserünk, hogy már az ajándék átadása is játékos legyen

avagy Karácsonyi Vócser - Classic

Klasszikus karácsonyi vócserünk idén is elérhető. Elegáns megjelenését játékos formával ötvöztük. A kinyomtatott vócserből könnyen borítékot hajtogathatsz. Na jó, lehet hogy nem olyan könnyen, de igyekszünk mindenben segíteni ;-) Ha nem egészen érthetőek a hajtogatási lépések, akkor kattints ide, és nézd meg mi hogyan csináljuk.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.