ParaPark Karácsonyi Vócser

ParaPark Karácsonyi Vócser

Elkészültek az idei szezon ajándék Vócserei, ráadásul kapásból két típussal is előrukkoltunk. A tavalyi évhez hasonlóan idén is rendelhető klasszikus vócserünk, melyből elegáns borítékot hajtogathatsz, hogy már az ajándék átadása is játékos legyen! Ha pedig hadilábon állsz a kézügyességgel, vagy csak jobban szereted az karácsonyi grafikát, akkor Neked találtuk ki a képeslap stílusú vócserünket. Mindenesetre bármelyiket is választod, a siker garantált! :)

A hab a tortán, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról hogy hozzájuss a tökéletes ajándékhoz. Elég otthon a meleg szobában forralt bort iszogatva a weboldalunkon az "Ajándék belépő"-re kattintani, kiválasztani a szimpatikus vócsert, és leadnod a rendelést. Amint megérkezik számlánkra a belépő ára, már küldjük is e-mailben az ajéndékod.
Szóval mire vársz, rendeld amíg lehet, hiszen nyakunkon a Karácsony!

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.