Black Friday a ParaParkban!

parapark, black friday, ParaPoly        vagy     parapark, black friday       vagy      parapoly, black friday, ajándék

A nagy érdeklődésre való tekintettel extra 1 hetet adunk ajándékba, vagyis Black Friday kedvezményeinket november 27-én is kihasználhatjátok!

Itt az idő, hogy meglepd a családot, vagy a baráti társaságot Karácsonykor egy igazán rabul ejtő ajándékkal. Megérkezett az év akciója! Zsebeld be 30% kedvezménnyel a ParaPark 6 fős vócsereit kizárólag november 20-án, vagy válaszd a másik opciót -> vásárolj ParaPark vócsert és mellé egy ParaPoly vócsert adunk ajándékba. Ha pedig már minden ismerősöd kapott ParaPark vócsert az utóbbi években, akkor Fekete Péntek alkalmával a ParaPoly Black Friday vócser 40 % kedvezménnyel kapható. Így nem csupán a Parapark pincéjében, de Pécs belvárosában is nekivághattok a rejtélyek megoldásának! A jelenlegi helyzet ne legyen akadály, vócsereinket egészen 2021. december 31-ig használhatjátok fel!

parapark, utalvány, ajándék       parapoly, vócser, ajándék

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.