Das Original Live Escape Game

ParaPark

Erfahre mehr Neuigkeiten 1

Parapark - Das original live escape game

Teste Dich

Schaue dir die Spielräume an oder reserviere jetzt

News

 • Neuigkeiten

  2018. 02. 05

  Valentín napi Vócser

  Lepd meg kedvesed egy "felszabadító élménnyel" Valentin-napon! Zárt ajtók mögött, félhomályban, a külvilág kizárásával, édeskettesben… nem pontosan így képzeled el a tökéletes Valentin-napot?

  Weiter

 • 2018. 01. 08

  MUNKATÁRSAT KERESÜNK!!!

  MUNKATÁRSAT KERESÜNK!!! Nyugdíjas állást keresel? Szakmai fejlődésre vágysz? Milliomos akarsz lenni? Mindig, mindent véresen komolyan veszel? Na, akkor ezt a munkát nem neked találták ki! Amit csinálunk: - szobába bezárt embereket figyelünk kamerán keresztül, hogy aztán időnként segíthessünk nekik - eloszlatjuk a félelmeiket, és felkeltjük az érdeklődésüket a játék előtt - osztozunk az örömükben amit kijutáskor éreznek

  Weiter

 • 2017. 11. 17

  Black Friday a ParaParkban is!

  Jön a Black Friday!!!! Előre szólunk, nov 24-én árzuhanás a ParaParknál! Idén először mi is a Fekete Pénteket tartunk!

  Weiter

 • 2017. 11. 14

  ParaPark Karácsonyi Vócser

  Elkészültek az idei szezon ajándék Vócserei, ráadásul kapásből két típussal is előrukkoltunk. A tavalyi évhez hasonlóan idén is rendelhető klasszikus vócserünk, melyből elegáns borítékot hajtogathatsz, hogy már az ajándék átadása is játékos legyen! Ha pedig hadilábon állsz a kézügyességgel, vagy csak jobban szereted az karácsonyi grafikát, akkor Neked találtuk ki a képeslap stílusú vócserünket. Mindenesetre bármelyiket is választod, a siker garantált! :)

  Weiter